Tuesday, February 8, 2011

How Long Do Cysticfybrosis Ufferes Live

Identity Beer Beer

A blog by cutting more or less journalistic, although a "sector" should be updated daily. Just let it go a week and the things I talk piacerebe accumulate "snowball effect" and suddenly I find myself having to chase issues, news, events and so on and so forth. I would have liked, for example, speak of the first edition of Craft Beer Week , a beautiful thought of Turkish Andrea, who is having a clear success. I also wanted to say something about my results of the various and colorful, classifiche uscite da Ratebeer , sito dalla grande popolarità ma sempre più oggetto di discussioni. Infine avrei voluto in qualche modo tirare le somme sulla conversazione avuta qui su Birragenda a proposito delle categorie decise per l'imminente Birra dell'Anno . Al momento però, non riesco a fare nulla di tutto ciò tranne pensare di poterne scrivere "a posteriori", per usare un gergo da ufficio stampa... Tuttavia, considerato che il blog è soprattutto uno spazio personale, ho deciso per ora di raccontare la mia esperienza a Identità Golose , congresso italiano di cucina d'autore, che si è tenuto a Milano qualche giorno fa. Identità Golose è da sette anni a questa parte an event hard to miss for fans of the kitchen. A cross between the Oscars (for celebrities who meet the stove) and a temporary campus (for cooking classes that are held at frenetic pace). It happened to me the task of conducting a morning a bit 'special, called "Identity Beer" during which three chefs, who before knew only in name and fame, have proved their talent applied to beer, for 'just in the kitchen. Event really wanted Birra Moretti, which is a sponsor of Identity Gourmet a few years, Identity Beer photographed the growing interest in the beer, usually understood, meets at the young, especially, generation of chefs. The first was to shine Louis Sharp, director
Louis Sharp, ancient Contrada, Cuneo
restaurant Delle Antiche Contrade of Cuneo. His plate, "head clear e. .. to buy more!" Base composition of mackerel, calf's head and gels of beer, was a statement of principle to the beer from the name. Revealed that, in fact, open-minded and a good dose of courage. Even more daring, and exciting results, the technique adopted by the Florentine Mark Stabile, kitchen l 'Air Time , to give all the flavors of beer to his sweetbreads. Let them marinate vacuum, with beer
Marco Stabile, Ora d'Aria, Florence
and a bit 'of rhododendron honey, for twenty-four hours and then has cooked at low temperature for half an hour. The result shown in perfumes birrosi sweetbreads in their entirety and complexity. That vacuum is a technique that I was really convinced. Just as I was convinced the pastry chef Loretta Fanella . Considered by some the best in Italy, years at the court of Ferran Adrià and then by Pinchiorri sono rimasto basito non appena ha confessato di essere astemia. Però deve essersi fatta ben consigliare perchè la sua meringa al miele, parte della ricetta "Mela alla birra con meringa al miele e gelato alla crema", esprimeva

Loretta Fanella mostra la meringa al miele
un profumo che, in buona misura, tracciava un parallelo perfetto con la birra usata. E' la cosa che mi colpito maggiormente, oltre alle macchine mirabolanti che gli chef d'oggi usano, oltre alla loro incredibile vena artistico-compositiva e alla loro sana curiosità verso il mondo delle birre. Perché in effetti Identità di Birra è stato soprattutto un seme gettato in un solco, quello della grande ristorazione, e un seme che avrà certamente modo di crescere e di ramificarsi. Secondo l'estro degli chef, d'accordo, ma anche secondo la varietà di birre che questi chef andranno a conoscere nel prossimo futuro. A patto, ovviamente, che ci sia qualcuno intenzionato a fargliela conoscere questa varietà.

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